Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til kveldsgudstjeneste søndag 19. januar kl. 19:30!

De fleste vil nok være enige om at kjærlighet er noe av det viktigste, og kanskje også det aller viktigste i livet. Men hva er det egentlig, og hvordan ser det ut? Hvem definerer dette? I søndagens tale tar vi en titt på hva Bibelen sier om kjærlighet, og hva det betyr for oss og […]

Les mer

Velkommen til Supertirsdag 21.januar kl.17:00

Supertirsdag er for hele familien, og vi håper mange kommer:) Det blir Supersamling kl.17.00 med andakt, lek og sang. Baluba, Fribago og legogruppa starter kl. 17.15. Fra kl. 17.45 er det hobby- og bakegruppe.  Det serveres middag fra kl.16.15 og kveldsmat ca kl. 18.00. Pris: 30kr pr.pers, maks 150kr pr.familie. Velkommen!

Les mer

Kommende arrangementer