Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til Søndagskveld i Frikirka søndag kl.20:00.

Det er pastor Arvid Hunemo som leder denne kvelden og Wenche Gabrielsen er gjest. Tema er Troens med- og motvind. Vi er også veldig glade for at Kathrine og Robert Stulien Hellerslien blir med og synger for oss. Dette er en ypperlig anledning til å invitere med seg noen i kirka. Det blir kirkekaffe og […]

Les mer

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke søndag 10.oktober kl.11:00!

På søndag går vi over i oktobers hovedtema som er «engasjert trosliv». Overskriften er «MIN TRO», og det er akkurat det det handler om. Tro er ikke deltakelse i aktiviterer eller nedarvede rutiner. Det er faktisk en relasjon. En relasjon til en levende Gud som ønsker å være en naturlig del av livet ditt – […]

Les mer

Neste gudstjeneste

Neste gudstjeneste er søndag 10.okt kl 11:00. Da blir det dåp, barnekirke og innsettelse av diakon.  Hjertelig velkommen! Vi ønsker alle en god høstferie! 

Les mer