Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

FRIK tweens og FRIK ung. 22.09.2023

Velkommen til FRIKtweens Fredag 22.september kl 18:30 – 20:30!!Det blir møte, leker og kiosk med salg avmilkshake++! For 5.-7. klasse Velkommen til FRIKungFredag 22.september kl. 21:00 – 24:00!Det blir møte med andakt av Thomas Kleppe. I kiosken blir det salg av milkshake, grandiosa og is! Og GØYE aktiviteter  For 8-10 klass

Les mer

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 24.september kl.11:00

Velkommen til gudstjeneste med dåp og sang av Fribago. Thore Søvik taler og Andreas m/team leder lovsangen.  I barnekirka denne uka jobber vi med: Puggles/ Cubbies 0 – 5 år: Bjørneklem 7. Ta gjerne med hjemmeboka. Sparks 1.kl.-4.kl: Hva er nåde?T&T 5.kl.-7.kl: I evighetTREK 8.kl.-10.kl: Glede Kirkekaffe etter gudstjenesten.  Velkommen! 

Les mer