Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til Søndagskveld i Frikirka, søndag 23.januar kl.20:00!

Det er en kunst å vite når man skal «stå fast» og når man skal «gå videre».Vi har med oss vår tilsynsmann Jan Inge Ringsby i intervju og han skal dele noen av sine erfaringer rundt dette. Han har jobbet mange år i Forsvaret og opp mot private bedrifter som konsulent. Nå er han altså […]

Les mer

Vi fortsetter vår digitale mini-taleserie; RAMMEVERK.

Søndag 23.01 kl. 11:00 blir det lagt ut en ny tale. Vi er kommet til siste del av vår lille digitale gudstjenesteserie. Dagens tema er «ramme ute», og handler om hvordan vi kan ta noen valg som sørger for at mørket blir rammet ute fra våre liv. Det er bønn og tekstlesning, og du inviteres […]

Les mer