Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til digital familiesamling søndag 29.november kl. 11:00!

Vi håper mange vil være med på en digital familiesamling fra stua til familien Søvik igjen. Det blir undervisning, sang og nattverd. Følg med på Facebook-siden «Lyngdal Frikirke».  Etter samlingen blir det Bingo på Zoom for de som ønsker dette. Trykk på denne linken og bli med: Join Zoom Meeting https://us02web.zoom.us/j/6511011497Meeting ID: 651 101 1497 Hjertelig velkommen […]

Les mer

Lærling Erlings julekalender

I desember skal dere få bli kjent med engelen LærlingErling. Vi har laget en alternativ julekalender som dere kan bruke som dere vil. Annenhver dag er det en oppgave eller aktivitet med fokus på nestekjærlighet til andre eller fellesskap i familien. Disse dagene har også et bibelvers som hører til aktiviteten som det går an å lese […]

Les mer