Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til samlingsfest søndag 25. august kl. 16:00!

Søndag 25. august kl. 16.00 er det samlingsfest med mat.  Det betyr at semesteret er skikkelig i gang.  Det starter med familiesamling der temaet er «Glede». Else Liv Ausland har andakt om hvordan vi kan smitte hverandre med glede og spre Jesu kjærlighet. To jentegrupper er med og synger (og kanskje danser), og det blir […]

Les mer

FRIK ung, 23.august

Hjertelig velkommen til FRIK ung FREDAG, 23. august kl.19.00 – 21.00! Det blir møte, sosialt, BINGO og kiosken er fylt opp med nye varer:) Alle som går i 5.kl – 8.kl er hjertelig velkommen!

Les mer

Tweensleir 8. – 10. november!

Velkommen til Tweensleir på Evjetun i regi av Lyngdal Frikirke, Hånes Frikirke og Østsida Frikirke. Dette blir en fest, og vi skal kose oss med supre aktiviteter, spennende møter, kiosk, nye og gamle vennskap. Tema for helga er nemlig «Friends». Prisen for helga inkludert aktiviteter er kr 850,- Ved innmelding i leirklubben (kr 50,-) gis […]

Les mer

Kommende arrangementer

Åpen kirke

  28.08.2019

Et samlingspunkt for folk i alle aldre, med ord for dagen og servering.

Les mer