Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Ledige stillinger i Lyngdal Frikirke

ADMINISTRATIV LEDER 50% fast stilling  Lyngdal Frikirke er en spennende menighet med et stort og variert arbeid. Vi har mennesker i alle generasjoner, og mange frivillige arbeidere. Vi ser etter en administrativ leder som har fokus på ledelse og drift. Vi ønsker å jobbe helhetlig med menighetens administrasjon, informasjon og oppfølging av frivillige. Oppgavene vil/kan […]

Les mer

St.Hansfering på Kvavik, torsdag 23.juni kl.17:00.

Menigheten inviterer til St.Hansfeiring på Kvavik, hos Olav og Linda Kvavik. Det er åpent for alle, store som små. Det blir grilling, bål, gøye leker og andakt. Ta med egen grillmat, gjerne et bidrag til felles kakebord og noe å sitte på.Værforbehold.  Velkommen til en hyggelig ettermiddag/kveld sammen! 

Les mer

Velkommen til gudstjeneste og barnekirke! Søndag 19.juni kl 11:00

Sommeren står endelig for døren! Første ordentlige sommeren etter pandemien, og det er mye som skal gjøre, nytes og oppleves. Gud har helt fra skapelsen av lagt opp til rytme for våre liv. Dagsrytme med søvn og aktivitet, rytme for uka med arbeidsdager og hviledag, årshjulet med feiringer og hverdag. Det ligger til og med […]

Les mer