Er du ny?

Du er hjertelig velkommen

Vårt mål er å være et levende og varmt fellesskap av mennesker som trenger Jesus, og som ønsker å vokse nærmere han!

Dette betyr at vi vil ha Jesus i sentrum, og vi ønsker å vise praktisk og konkret kjærlighet både til de som er en del av vår menighet, og til alle de menneskene vi har rundt oss. I dette fellesskapet er det også rom for å komme hvis du er nysgjerrig på hva det vil si å være en kristen og du er derfor hjertelig velkommen – uansett utgangspunkt.

Lyngdal Frikirke er også en av mange menigheter som tilhører kirkesamfunnet Den Evangelisk Lutherske Frikirke.

Søndagsgudstjenester

Vår hovedsamling hver uke er søndagens gudstjeneste. En gudstjeneste er en samling der vi møtes både for å lære mer om Gud, bli inspirerte og for å møte hverandre.

På våre gudstjenester samles hele menigheten inkludert barn, ungdom, voksne og eldre. Som regel varer en gudstjeneste omtrent en og en halvtime – varmt velkommen til alle!

Ta kontakt med oss!

Hvis du har spørsmål, eller hvis det er andre ting vi kan hjelpe deg med, håper vi du tar kontakt med oss. Vi vil med glede svare så fort som mulig.

Kontaktinformasjon finner du i bunnen av nettsiden.

Siste taler

Nesten alle gudstjenester tas opp og publiseres på nett.

Hør talene her

Siste nyheter

Velkommen til familiegudstjeneste med dåp søndag 20.september kl. 11:00!

Til søndag blir det dåp, utdeling av gripekors til alle 2- åringer, professor Todo skal eksperimentere og FriBago deltar med sang. Dette blir en fest for alle generasjoner! Vi minner også om at dersom du symptomer på covid-19 må du holde deg hjemme. Familier/husstander sitter samlet på gudstjenesten, med to stoler til neste familie. Vi oppfordrer […]

Les mer

Smågrupper

Mange i vår menighet er med i en gruppe. Noen kaller det klubb, andre kaller det bibelgruppe eller smågruppe. Kjært barn har mange navn. Det er også mange i vår menighet som ikke er med i en gruppe. Det gjelder både nye i menigheten, men også folk som har vært med i kirka i mange år. Vi vil at […]

Les mer