Velkommen til gudstjeneste med barnekirke søndag 13. februar kl. 11:00!

Jeg fikk en interessant opplevelse når jeg begynte å jobbe i Lyngdal Frikirke for 13 år siden. Jeg tenkte om meg selv at jeg var «mister Ungdomsarbeider» i Lyngdal, og kanskje den beste på den nordre halvkule! Jeg var overbevist om at det var en smal sak å få opp et ungdomsarbeid, kanskje på noen få måneder? Men slik ble det ikke. Det ble i stedet en viktig prosess. Ydmykende og gjenoppbyggende, og samtidig godt og trygt. Både min tjeneste og ungdomsarbeidet måtte bygges fra bunnen av og på en ny måte. Stein på stein. Jeg fikk noen viktige steiner å bygge på. I min tjeneste, med mine gaver og for min givertjeneste. Mange av disse «steinene» er fremdeles avgjørende for mitt liv, og best av alt: Jesus Kristus er Hjørnesteinen som jeg fikk bygge alt på. Min bønn er at du blir hjulpet til å bygge ditt liv på denne Hjørnesteinen, og at du selv finner dine steiner og legger dem på toppen! 

Det er dette pastor Thore vil tale om til søndag. 

Det blir en felles start for alle oppe, og vi får et gjensyn med kofferten. 

Sparks og T&T går ut branndøra og ned i kjelleren.
Puggles og Cubbies går ned trappa som vanlig.
TREK går opp.

I barnekirka denne søndagen, jobber vi med:
Cubbies: Bjørneklem 2 (ny bok)
Sparks: Jesus går på vannet
T&T: Å vise tjenersinn
TREK: Jesu død – vårt liv

Det blir ikke puggles, men lekerommet nede er tilgjengelig for denne gruppa. De eldste barna kan også være med på Cubbies. 

Smittevern:

– 1 meter avstand mellom de som ikke er i samme husstand.
– Bruk munnbind der det ikke er mulig å holde avstand. 
– Er du syk, eller har du symptomer på Covid-19- hold deg hjemme:) 

Velkommen til gudstjeneste med barnekirke søndag 13. februar kl. 11:00!Stopp gjerne igjen og ta en kaffe eller ta den med på vei ut for å opprettholde avstand. 
Velkommen i fellesskapet!

Kategorier: Nyheter