Nye retningslinjer vedrørende corona

I går kom det nye nasjonale retningslinjer og i dag gikk kriseteamet i kommunen ut med at de forlenger anmodningen om å «avstå fra fritidsaktiviteter utenfor hjemmet og unødig sosial kontakt». Vi er nå inne i smittebølge nr. 2, og det har vi fått kjenne på den siste uka her i Lyngdal også. Vi som kirke ønsker å gjøre det vi kan for å stoppe smitten som nå brer seg. Derfor avlyser vi all aktivitet i kirkens regi fram til torsdag 12.11 kl. 17:00. Dette innebærer FRIK, Bønn og lovsang, FriBago, og åpen kirke .Åpen kirke blir avlyst helt fram til jul. 

Åpen barnehage venter på avklaringer fra kommuneoverlegen om de skal holde åpent eller ei. Følg med på åpen barnehage sin facebookside for mer informasjon. 

Nå til søndag, 8.november, vil vi streame en kveldssamling via Facebook-gruppen vår – «Vi i Lyngdal Frikirke»  kl. 21:00. Følg med!

Videre aktiviteter vil vi vurdere på nytt i neste uke, og mer informasjon kommer i midten av neste uke. 

For å følge retningslinjer nasjonalt og frikirken sentralt vil vi nå måtte gå ned til 50 stk. på alle våre samlinger i november. Det vil derfor bli påmelding, og de store arrangementene vil vi streame slik at flest mulig kan følge med hjemme. Informasjon om påmelding kommer når vi vet mer om neste helg. 

Dersom noen ønsker å leie kirken for private arrangement, er nå grensen på 20 stk. dersom smittevern og avstand overholdes. Ta kontakt med kirka på post@lyngdalfrikirke.no for ytterligere spørsmål ang. dette. 

Vi ønsker dere alle en god helg. Hold deg hjemme og frisk, vær med og be for situasjonen og ta vare på hverandre.

«Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det» Joh.1,5

Mvh stab og eldsteråd

Kategorier: Nyheter, Uncategorized